Вашето  и играе важна роля за качеството на качествения сън.

...
Вашето  и играе важна роля за качеството на качествения сън.
Коментари Харесай

Видове спално бельо въз основа на плата

Вашето  и играе значима роля за качеството на качествения сън. Платът на вашите чаршафи може да направи забележителна разлика в комфорта и цялостното чувство по време на отмора. В тази публикация ще обсъдим най-често срещаните типове чаршафи въз основата на плата, от който се създават.

Памучни чаршафи

Памукът е най-популярният материал за спални комплекти заради своята досегаемост и устойчивост.  се предлага в разнообразни типове, в това число:

- Египетски памук: Смятан за най-луксозния памук, египетският памук е прочут със своите извънредно дълги нишки, които го вършат необикновено мек, устойчив и дишащ.

- Памук Supima: Отглеждан извънредно в Съединените щати, памук Supima е първокачествен памук, прочут със своята издръжливост, мекост и продължително качество.

- Памук Pima: Подобно на египетския памук, памук Pima също е прочут със своята мекост и устойчивост. Има по-дълги нишки от елементарния памук, което води до по-гладки и по-луксозни чаршафи.

Лен

Ленът е естествена материя, направена от влакната на растението лен. Известен е със своята дишаемост, влагоотвеждащи свойства и устойчивост. Ленените чаршафи са идеални за парещ климат, защото ви държат хладни и сухи. Те също по този начин стават по-меки и комфортни с всяко изпиране.

Копринени чаршафи

Коприната е първокласна и мека материя, идеална за хора, които избират копринено безпрепятствено чувство. Той е хипоалергенен и естествено контролира телесната температура, което го прави превъзходен вид за всички сезони. Копринените чаршафи обаче изискват специфични грижи, като ръчно пране или химическо почистване, и са по-скъпи от други материали.

Фланелени чаршафи

Фланелът е мека и топла материя, идеална за студено време. Изработен е от памучни или вълнени нишки. Фланелените чаршафи са комфортни и приятни, само че не са подобаващи за по-топъл климат, защото могат да бъдат прекомерно топли и тежки.

Спално долни дрехи от микрофибър

Микрофибърът е синтетична тъкан, направена от полиестерни нишки, които са по-тънки. Чаршафите от микрофибър са меки, леки и издръжливи. Освен това са устойчиви на намачкване и лесни за поддръжка, защото могат да се перат в пералня и съхнат бързо.

Бамбукови чаршафи

Бамбукът е екологично чист вид, който е естествено антибактериален и хипоалергичен. Бамбуковите чаршафи са меки и комфортни, което ги прави отличен вид за тези с сензитивна кожа. Освен това са дишащи и влагоотвеждащи, което ги прави чудесни за парещ климат.

Изборът на верния вид спално долни дрехи въз основа на плат може да направи забележителна разлика в качеството на вашия сън и цялостния комфорт. Вземете поради свойствата на материала, като дишане, устойчивост и условия за грижа, когато избирате чаршафите си. С верния избор на спално долни дрехи ще имате удобен и спокоен сън.

* публикаци

  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР